ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο Στέφανος Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ "Από τις έξι"
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΦΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Οι δικηγόροι του γραφείου μας έχουν εξαιρετική εμπειρία στην διαπραγμάτευση και σύνταξη εμπορικών συμβάσεων αλλά και στις δικαστικές αντιδικίες που προκύπτουν πολλές φορές από την εκτέλεσή τους.

Η συνεργασία του δικηγόρου στον Άρειο Πάγο, Στέφανου Οικονόμου επί 20 χρόνια με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες όπως η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Wind, η φαρμακευτική εταιρία Boehringer Ingelheim, ο όμιλος εταιριών Βλάση Σταθοκωστόπουλου τον οδήγησαν στο να συντάξει και να συμμετάσχει ενεργά στην διαπραγμάτευση πολυάριθμων εμπορικών συμβάσεων από τις πιο απλές έως τις πιο περίπλοκες πολλές φορές με αντικείμενο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Έχει εκπροσωπήσει δικαστικά τις ως άνω εταιρίες αλλά και δεκάδες άλλες σε διαφορές που προέκυψαν κατά την εκτέλεση μίας εμπορικής σύμβασης είτε αυτές αφορούσαν την πληρωμή οφειλομένων, είτε την παραβίαση κάποιου όρου τους είτε την καταγγελία αυτών και την αναζήτηση αποζημίωσης.

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Οικονόμου με τις σπουδές του στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο έχει και αυτός εξειδίκευση στις εμπορικές συμβάσεις.

Παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα συμβάσεων με τις οποίες έχουμε ασχοληθεί:

Συμβάσεις αντιπροσωπείας και διανομής. Οι δικηγόροι μας έχουν ασχοληθεί με συμβάσεις αντιπροσωπείας και διανομής στον φαρμακευτικό και ιατροτεχνολογικό τομέα, στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και εξοπλισμού, σε παροχή καταναλωτικών αγαθών, διαφόρων υπηρεσιών, τεχνικού εξοπλισμού, εστίασης καθώς και πολλών άλλων προϊόντων και υπηρεσιών.

Συμβάσεις franchising. Οι δικηγόροι μας έχουν αναλάβει την πλήρη νομική υποστήριξη για την ανάπτυξη δικτύου franchising σε προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, εστίασης και γρήγορου φαγητού ( fast food), ρούχων και αξεσουάρ, convenience stores, δικτύου κομμωτηρίων και spa, τεχνικών υπηρεσιών και σε πολλούς άλλους τομείς.

Συμβάσεις προμήθειας υλικών και παροχής υπηρεσιών. Χαρακτηριστικά παραδείγματα συμβάσεων που επεξεργάστηκαν οι δικηγόροι του γραφείου μας είναι τα εξής: Συμβάσεις προμήθειας, εγκατάστασης και συντήρησης προηγμένου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Συμβάσεις προμήθειας λογισμικού, εγκατάστασης και συντήρησής του, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, μηχανών, computers και πολλών άλλων αγαθών και υπηρεσιών.

Συμβάσεις μεταξύ Δημοσίου και επιχειρήσεων για την παραχώρηση εκτάσεων, κτιρίων και υποδομών για τουριστική εκμετάλλευση και παροχή υπηρεσιών αναψυχής και εστίασης.

Συμβάσεις αγοράς, μίσθωσης και διαχείρισης ακινήτων, συστάσεις οριζοντίων ιδιοκτησιών, εξωδικαστικής διανομής ακινήτων.

Συμβάσεις διαχείρισης επιχειρήσεων και ιδιαίτερα ξενοδοχειακών μονάδων, εργοστασίων κλπ.

Συμβάσεις toll manufacturing, co-marketing και co-promotion για φάρμακα.

Είτε επιθυμείτε την σύνταξη ή έλεγχο μίας εμπορικής σύμβασης που πρόκειται να υπογράψετε είτε τη νομική σας υποστήριξη σε μία δικαστική αντιδικία που προέκυψε κατά την εκτέλεσή της, οι δικηγόροι μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξουν.