+30 210 72 31 630
Τηλ.
info@elo.gr
Email
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Ομήρου 21
ΓΛΥΦΑΔΑ: Λαζαράκη 27

stefanos oikonomou
stefanos oikonomou

ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Οι περισσότερες αντιδικίες μεταξύ επιχειρήσεων ξεκινούν όταν μία μεταξύ τους σύμβαση παρουσιάσει εμπλοκή.

Η εμπλοκή μπορεί να είναι η καθυστέρηση ή μη πληρωμή του οφειλόμενου τιμήματος ή αμοιβής, η καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων ή υπηρεσιών, η πλημμελής εκτέλεση της σύμβασης, ή η παραβίαση της υποχρέωσης εχεμύθειας και πολλά άλλα.

Οι δικηγόροι μας και ιδίως ο διευθυντής μας Στέφανος Οικονόμου, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, έχουν μακρόχρονη εμπειρία από εμπορικές αντιδικίες μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων.

Ως δικηγόροι, έχουμε χειριστεί εμπορικές αντιδικίες αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ αλλά και αντιδικίες με πολύ μικρό οικονομικό αντικείμενο. Πάντοτε όμως με την ίδια μαχητικότητα, ενθουσιασμό και προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Φυσικά σε μία εμπορική αντιδικία είτε ξεκινάει από μία σύμβαση είτε όχι, δεν αρκεί ο ενθουσιασμός. Απαιτείται το δικηγορικό γραφείο που θα αναλάβει την υπόθεση να έχει μακρόχρονη εμπειρία στο αντικείμενο, βαθιά νομική γνώση και μεγάλη δικαστηριακή πρακτική. Οι δικηγόροι μας έχουν εκπροσωπήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις σε εμπορικές αντιδικίες από συμβάσεις ή σε θέματα ανταγωνισμού κλπ.

Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα και γρήγορα χρεώνοντας τον πελάτη εύλογες αμοιβές.

Αναπτύσσουμε παρακάτω χαρακτηριστικές εμπορικές διαφορές που ξεκινούν από μία εμπορική σύμβαση και μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 7231630 για μία συνάντηση από κοντά στα γραφεία μας στο Κολωνάκι, Ομήρου 29 και στη Γλυφάδα, Πανδώρας 16 ή μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης για να συζητήσουμε το θέμα σας και να αναλάβουμε την δικαστική ή και εξωδικαστική εκπροσώπησή σας.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ