+30 210 72 31 630
Τηλ.
info@elo.gr
Email
ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Ομήρου 21
ΓΛΥΦΑΔΑ: Λαζαράκη 27

stefanos oikonomou
stefanos oikonomou

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Παρότι κάθε εταιρεία ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, είναι αρκετά συχνές οι περιπτώσεις που στην πορεία της δραστηριότητας μιας εταιρείας προκύπτουν έντονες διαφορές μεταξύ των εταίρων που πολλές φορές φθάνουν και στα δικαστήρια.

Οι δικηγόροι μας έχουν αντιμετωπίσει πάρα πολλές αντιδικίες μεταξύ συνέταιρων ακόμα και σε οικογενειακές εταιρείες.

Οι εταιρικές διαφορές είναι καλύτερα να λύνονται συμβιβαστικά για να μην έχουν συνέπειες στην πορεία της εταιρείας. Όμως αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό λόγω αγεφύρωτων διαφορών των εταίρων.

Οι δικηγόροι μας με την μεγάλη εμπειρία τους στις εταιρικές υποθέσεις και διαφορές θα είναι κοντά σας με μαχητικότητα, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα για να σας εκπροσωπήσουν.

Πολλές φορές κάποιοι μέτοχοι ή εταίροι κάθονται απαθείς ενώ βλέπουν ότι οι άλλοι εταίροι τους ζημιώνουν επειδή θεωρούν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Όμως αυτό δεν είναι σωστό. Η νομοθεσία για τις εταιρείες προβλέπει διάφορους τρόπους άμυνας ή και επίθεσης κάποιου εταίρου ή μετόχου που θίγονται τα συμφέροντά τους.

Η δικηγορική μας εταιρεία μπορεί να σας καθοδηγήσει στην προάσπιση των συμφερόντων σας σε κάθε εταιρική διαφορά.

Παραθέτουμε παρακάτω, ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις εταιρικών διαφορών και υποθέσεων που έχουν απασχολήσει τους δικηγόρους μας και αν επιθυμείτε μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο 2107231630 για να συζητήσουμε την υπόθεσή σας στα γραφεία μας, στο Κολωνάκι στην οδό Ομήρου αρ. 21 και στη Γλυφάδα, Πανδώρας 16.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ